tirsdag, november 01, 2011

Facebook is going doooown! Or is it?

I en Youtube-video har hacker gruppen "Anonymous" annonceret 'Operation Facebook'. Denne operation går ud på at hacke den verdenskendte hjemmeside Facebook på Guy Fawkes night (lørdag 5.november), da de ikke synes, at det er i orden, at videresælge brugernes private data til myndighederne og sikkerhedsfirmaer. Alt hvad du gør på Facebook, vil blive gemt og dokumenteret. Uanset dine privat indstillinger. Desuden er "Anonymouse" også utilfreds med, at man kun kan lukke sin profil halvt ned. Når du "sletter" din profil, bliver størstedelen af dine informationer gemt i databasen, så du til hver en tid, kan genskabe din profil.


"Anonymous" er altid Guy Fawkes masker på til demonstrationer.
(Guy Fawkes night er btw. d. 5.november, tilfælde? nej).
Men selvom "Anonymous" både har hacket NATO, The Pentagon, PayPal, Sony, den Egyptiske og Syriske regeringer osv., har jeg stadig lidt svært ved at tro på, at de kan "overtage" selveste Facebook. Verdens største 'Social network'. Når de hacker sig ind, plejer de som regel at have flere hundrede tusinde af computere, der spørger om det samme igen og igen, så hjemmesiden til sidst går ned, men tænker lidt. Der er jo millioner af mennesker, der bruger Facebook på samme tid hver eneste dag, så burde deres serverer ikke kunne holde til sådan et angreb?.

Men det skal også lige understreges, at de ikke gør det for at skade mennesker, men derimod beskytte dem. De udtaler: "You are not safe from them (Facebook) or from any gourverment. One day you will look back on this and realise what we have done here is right. You will thank the rulers of the internet, we are not harming you but saving you"..

Men hvad synes i? Hvem vinder? :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar