torsdag, marts 15, 2012

Så fik man da også prøvet det;)

Var til cheer træning her i søndags, hvor jeg uheldigvis slog min finger. Vi skulle lave en basket layout (vi kaster toppen op, og hun laver strakt salto i luften). Hun kom så ikke helt rundt, så da hun ville svinge benene det sidste, ramte hun min finger, så den bukkede om. Det gjorde vildt ondt, men fortsætte alligevel routinen ud. Bagefter fandt en af de andre piger en ispose til mig, selvom jeg ikke synes, at det var nødvendigt;) men det var det åbenbart, da den allerede var begyndt at hæve. Fik sportstape på og kørte to rutiner mere.

Mandag morgen var den så hævet, at jeg ikke engang kunne bukke min finger. Den var også helt blå og brun af mærker. Så da min mor kom hjem, kiggede hun den, og så tog vi lige et smut forbi skadestuen. Rigtig skulle vi til Horsens, da vi hører til der, men fordi min mor arbejder på Århus Universitetshospital, tog vi derind;) da vi står ved skranken, bruger min mor selvfølgelig den der: "Nu ved jeg godt, at det sikkert ikke har nogen indflydelse, men jeg arbejder lige over på den anden siden af gangen på børneafdelingen, så det ville være rart, hvis vi måske kunne komme lidt foran i køen:)". Vi ventede et kvarter i venteværelset, men kom ind som de første. En læge tjekkede min finger, men var ikke helt sikker på 'diagnosen', så han sendte mig til røngen. Jeg blev kaldt ind i røngenrummet, men da lægen havde skrevet en fejl, gik hun tilbage til ham, og jeg sad helt alene inde i rummet.. Fik taget billeder, ventede et kvarter mere og kom så ind til læge nr. 1 igen.
Min finger var delvist gået afled to steder, så den skulle han lige rykke på plads. Det gjorde okay ondt, men det er jo nødvendigt. Glad for at jeg har en høj smerteterskel! 

Hvis i har set "Nye hvide verden", så ved i hvem Tai er:) Hvis ikke, kan i se ham ved 28 minutter her: http://www.dr.dk/DR1/Dokumentar/2012/nye-hvide-verden.htm#/33630/00:00. Min mor så et glimt af ham, og hun var helt 'starstruck', hehe.


1 kommentar:

  1. My compliments for your blog and pictures included,I invite you in my photoblog "photosphera"

    CLICK PHOTOSPHERA

    Greetings from Italy

    Marlow

    SvarSlet