lørdag, februar 04, 2012

Er sur :(

Har efterhånden snakket rigtig meget med min nye værtssøster Ashley, og hun er heldigvis rigtig sød. Anyways. Siden jeg går til cheerleading her i Danmark, vil jeg jo også rigtig gerne gå til det i USA. Min 'mom' har snakket med cheertræneren, og jeg er blevet garanteret en plads på holdet :D Hvert år tager holdet på Cheer Camp, som de selvfølgelig gerne vil have mig med på. Har set en masse billeder fra forrige år og Ashley har fortalt en masse en det, og jeg vil helt vildt gerne afsted! helt vildt gerne! 
Mine forældre og mig har derfor sendt en mail til Interstudies, og spurgt om det var muligt, at få rykket min afrejsedato, men det var det ikke # wrah. Hos dem (ved ikke med andre organisationer) bliver man sendt afsted fem dage før skolestart, men skolen er i slutningen og Cheer Campen er i starten ::( Øv mit liv. Jeg vil sende en ny mail.

Hvad synes i om dette? bliver i også sendt afsted 5 dage før?

3 kommentarer:

 1. Hej Helene!
  Jeg kunne se på en anden blog, at du skal på camp C i Ebeltoft....DET SKAL JEG OGSÅ!! Desværre har jeg ikke fået min værtsfamilie endnu, som jeg kan se, du har :-( De ser forresten rigtig søde ud! Jeg har også selv været cheerleader i flere år, så jeg forstår godt, at du er sur over det! ØV BØV! Men du er jo garanteret en plads på holdet, det er da super fedt? :D

  Hugs Ida<3
  idaslifeingeneral.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ej hvor har du været cheerleader henne!? :)

  SvarSlet
 3. Dk-dans Vejle :D Det var ikke sådan rigtigt noget seriøst - bare mest fordi jeg synes, at det var sjovt :-)
  Jeg har skrevet til dig på Facebook ;)

  Xoxo
  Ida
  idaslifeingeneral.blogspot.com

  SvarSlet